Utilizamos cookies de terceros para recopilar información que ayuda a optimizar tu visita a nuestro sitio web. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puees cambiar la configuración u obtener mas información aqui.

Hermanos Jorquera

Reformas y Construcciones Jorquera. Hermanos Jorquera desde 1968 construyendo
 

Hermanos Jorquera Som una empresa familiar formada per professionals en el sector de les reformes, rehabilitacions, construcció i promoció.

La nostra família s'ha dedicat des de 1968 a crear una empresa en la que els nostres valors són la serietat i el compromís amb els nostres clients.

El nostre àmbit geogràfic de treball cobreix la comarca del Garraf i el Penedès principalment, encara que realitzem treballs fora d'aquesta zona.

ESPECIALISTES EN REFORMES, REHABILITACIONS I CONSTRUCCIONS

Reformes de la llar: reformes integrals, rehabilitacions, banys, cuines, terrasses, façanes, teulades, piscines, jardí, tanques i tot el que necessitis.

Reformes de negoci: obertura de nou negoci, reforma en traspassos, canvi d'imatge, aplicació marca i reforma de franquícies. Som la solució més completa al teu negoci.

Construcció d´unifamiliars, plurifamiliars, demolicions, exca-vacions, urbanitzacions i pavimentacions.

El nostre objectiu és oferir la major qualitat i complir els terminis acordats amb el client. Si tens necessitat de fer una reforma a la teva llar o negoci, o has decidit construir una nova casa, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et farem un plantejament i pressupost sense cap tipus de compromís i estem segurs que quedaràs satisfet amb nosaltres.

LA SOLUCIÓ MÉS COMPLETA
PER LA TEVA LLAR O NEGOCI